WUNDER WORKSHOP

Wunder Workshop on Lontoossa toimiva yritys, joka on keskittynyt tekemään luomulaatuisia ja eettisesti tuotettuja kurkuma pohjaisia tuotteita. Yritys uskoo kestävään kehitykseen, harkittuihin ostoihin sekä yrttien parantavaan voimaan.

Tom & Zoe perustivat Wunder Workshopin ayurvedan ”elämäntieteen” innoittamana. Ayurvedan periaatteet perustuvat ennaltaehkäisevään ja kokonaisvaltaiseen terveyteen. Yritys käyttää toiminnallisia ainesosia maksimoimaan elämän potentiaalin, jotta voit elää paremmin, työskennellä kovemmin ja olla vahvempi (pidempään!). Wunder Workshopin tuotteet testataan ja hyväksytään ravitsemuksellisen asiantuntijan avulla. Näin voimme tarjota asiakkaillemme paitsi herkullisia tuotteita myös tuotteita, jotka ovat investointeja pitkäaikaiseen terveyteen.

Wunder Workshopin käyttämä luomu kurkuma ja monet muutkin raaka-aineet ostetaan suoraan Sri Lankan pienviljelytiloilta, jotka käyttävät kestävää viljely menetelmää, joka tukee Sri Lankan luonnon biologista monimuotoisuutta, maanviljelijöitä ja paikallisyhteisöä.

WUNDER WORKSHOPIN TAVOITTEET:
* Kannustaa ihmisiä ottamaan kurkuman osaksi päivittäistä ruokavaliota
* Kasvattaa tietoisuutta siitä, mistä ruoka tulee.
* Käyttää vain kestäviä viljelymenetelmiä, jotka ovat hyviä viljelijälle, ympäristölle ja kuluttajille.
* Kouluttaa ihmisiä ruoasta toiminnallisena työkaluna rikastuttamaan kehoamme.
* Luoda terveellisempi maailma, jossa ihmiset kokevat täyden potentiaalin.
* Muuttaa ajatuksen sairauden parantamisesta sairauden ehkäisemiseksi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

0