AYURVEDA PURA

Ayurveda Pura on perustettu vuonna 2003 Lontoossa yhdessä Intialaisen Tohtori Deepa Aptén ja hänen kolleegoidensa kanssa. Yrityksen toiminta ja sielu pohjautuu ayurvedaan, Intialaiseen kokonaisvaltaiseen terveydenhoitojätjestelmään, joka tarjoaa sekä fyysistä että henkistä terveyttä ja hyvinvointia luomalla harmoniaa ihmisen kehon ja luonnon välillä. Ayurveda Pura tarjoaa laajan valikoiman ayurvedisia tuotteita ja ayurvedakoulutuksia maailmanlaajuisesti omassa hoitola- ja koulutuskeskuksessaan.

Ayurveda Puran tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja palkittuja. Sarjan tuotteet auttavat sinua ylläpitämään terveyttä, harmoniaa sekä tasapainoa. Tuotteet on kehittänyt joukko Ayurvedisen lääketieteen keulahahmoja ja lääkäreitä, jotta meistä jokainen voisi elää pitkään, terveenä ja säteilevän kauniina.

Holistic Essentials on Ayurveda Puran kehittämä luonnollinen ja korkealaatuinen ammattisarja ihonhoitoon. Sarja pohjautuu vuosien spa- ja ihonhoito-osaamiseen sekä Intialaisen lääketieteeseen. Ammattisarja on luomulaatuinen eikä se sisällä keinotekoisia hajusteita, SLS:ää tai  parabeenejä. Sarja on vegaaninen ja eläinkokeeton. Ayurveda Puran ihonhoitosarjasta löytyy omat tuotesarjat vatalle, pittalle, kaphalle sekä kaikille ihotyypeille sopivat tridoshic- ja anti-age-tuotesarjat.

Näytetään tulokset 1–20 / 44