Ayurveda Pura Chyawanprash -hillo

24,50 

Hyvän makuinen terveyshillo
Vahvistaa immuunipuolustusta
Puhdistaa elimistöä ja maksaa
Stimuloi ruuansulatusta
Sisältää paljon C-vitamiinia ja antioksidantteja
Vegaaninen
Sopii kaikille kehotyypeille
Valmistettu Englannissa
500 g

Varastossa

Kuvaus

Chyawanprash on puhdas ja luonnollinen Intialainen terveyshillo, jota on käytetty elvyttämään mieltä, kehoa ja terveyttä jo yli 5000 vuoden ajan. Chyawanprash on erinomainen päivittäinen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen ravintolisä ylläpitämään elimistön terveyttä ja hyvinvointia.

Ayurveda Puran Chyawanprash tehdään aidolla ja autenttisella ayurvedisella reseptillä ja sitä kyspytetään useamman päivän ajan. Chyawanprashin valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia ainesosia, jotka on tarkkaan valittu Himalajalta ja muilta seuduilta. Chyawanprash sisältää yli 30 luonnollista ainesosaa, kuten hedelmiä, yrttejä ja mausteita sekä amla-marjaa, joka on yksi voimakkaimmista C-vitamiinin lähteistä. Ayurveda Puran Chyawanprash on korkealaatuista, markkinoiden puhtainta ja maukkainta hilloa. Ayurveda Puran Chywawnprash on voittanut arvostetun Great Taste Award -palkinnon, ja  lapsetkin pitävät sen mausta. Osta, maista ja ihastu!

KÄYTTÖ

Maksimaalisen hyödyn saamiseksi nauti 1-2 tl hilloa kahdesti päivässä. Voit syödä Chyawanprashaa suoraan lusikalla, levittää sitä paahtoleivälle tai puroon sekä lisätä sitä vaikka teen tai lämpimän maidon joukkoon.

Amla-marja (tunnetaan myös Intian karviaisena) on hyväksi ruoansulatuskanavalle. Se voi säännöllisesti käytettynä vahvistaa ruuansulatusta ja rauhoittaa liikahappoisuutta. Se auttaa myös maksan toimintaa poistamalla myrkkyjä kehosta sekä tukemalla hermoston normaalia toimintaa.

Ainesosaluettelo

Saccharum officinarum, Emblica officinalis, Pueraria tuberosa, Bucopa monniera, Piper longum, Aegle marmelos, Gmelina arborea, Oroxylum indicum, Clerodendrum phlomidis, Stereospermum suaveolens, Desmodium gengaticum, Uraria picta, Solanum indicum, Solanum surrattense, Adhatoda vasica, Boerhaavia diffusa, Curcuma zedoaria, Cyperus rotundus, Dioscorea bulbifera, Glycyrrhiza glabra, Nymphaea stelleta, Phaseolus trilobus, Phyllanthus niruri, Pistacia integerrima, Termanus labialis, Terminalia chebula, Tinospora cordifolia, Crocus sativus, Elletaria cardamomum, Cinnamomum tamala, Asparagus racemosus, Anacyclus pyrethrum, Mesua ferrea, Cinnamomum zeylanicum, Caryophyllus aromaticus, Sesamum indicum (Sesame), Citric acid

ALLERGY ADVISE: CONTAINS SESAME
Store in a cool, dry and dark place

1 arvio tuotteelle Ayurveda Pura Chyawanprash -hillo

  1. Eveliina Suoyrjö

    Lempi herkku ja löytyy jokaisesta aamiaiskulhosta! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *