Pohjoista Ayurvedaa -paketti

88,00 

Pohjoista Ayurvedaa -paketti pitää sisällään

  • Pohjoista Ayurvedaa kirjan
  • Kansa Wand kasvojenhierontavälineen
  • Ayurveda Puran hierontaöljyn (200 ml).
    Valittavanasi vata, pitta ja kapha hierontaöljy.
Poista

Kuvaus

Tammikuussa 2020 julkaistu Pohjoista Ayurvedaa – keholle, mielelle, iholle kirja tarjoaa kattavasti tietoa ja käytännön vinkkejä ayurvedasta sekä ayurvedisesta kauneudenhoidosta. Ostaessasi Pohjoista Ayurvedaa -paketin saat kirjan lisäksi verkkokauppamme suosituimmat ayurveda -tuotteemme, joiden käyttöön liittyviä vinkkejä asiantuntijat jakavat kirjassa.

Pohjoista Ayurvedaa kirja kertoo, miten tunnistaa oman keho- ja ihotyypin ja miten tehdä hyvinvoinnin sekä kauneudenhoidon kannalta järkeviä valintoja. Kirjassa on huomioitu Suomen luonnon ja vuodenaikojen erityispiirteet. Kirja yksittäin ostettuna 29,90 €

Ayurveda Puran hierontaöljyt ovat täydellisiä kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa vartalovoiteen sijasta. Hierontaöljy soveltuu lämmitettynä erinomaisesti myös ayurvediseen öljyhierontaan (abhyanga), jonka tekemiseen löytyvät selkeät ohjeet ja vinkit kirjasta. Voit valita Pohjoista Ayurvedaa pakettiisi kehotyypillesi sopivan öljyn:
Vata hierontaöljy lämmittämään kehoa ja rauhoittamaan mieltä.
Pitta hietrontaöljy viilentämään kehoa ja rauhoittamaan mieltä.
Kapha hierontaöljy aktivoimaan kehoa ja mieltä.
Jos et vielä tiedä kehotyyppiäsi, niin voit tehdä kehotyyppitestin täällä. Ayurveda Pura hierontaöljyn hinta yksittäin ostettuna 13,50 € (200 ml).

Kansa Wand on hypnoottisen rentouttava kasvojenhierontaväline, joka taikoo ihosta kirkkaamman, pehmeämmän ja tasaisemman. Kansa Wandilla tehtyä hierontaa voidaankin hyvästä syystä kutsua ”luonnolliseksi kasvojen kohotukseksi”. Kansa Wandista ja Kansa Wand kasvohieronnasta löytyy kirjasta oma kappaleensa ja kuvalliset ohjeet hieronnan tekemiseen. Kansa Wand yksittäin ostettuna 65,00 €.

Pohjoista Ayurvedaa paketin tuotteiden yhteishinta yksittäin ostettuna: 108,40 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pohjoista Ayurvedaa -paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...