Kuivaharjauskinnas / kuorintakinnas

18,50 

Tuotetunnus (SKU): KHK Osastot: , , , , , ,

Täydellinen apuväline ihon kuorimiseen
Poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon
Tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa
Kirkastaa ja uudistaa ihoa
Valmistettu bambusta ja pellavasta

Varastossa

Kuvaus

Kuivaharjauskinnas / kuorintakinnas auttaa uudistamaan ihoa, tehostamaan aineenvaihduntaa ja vilkastuttamaan verenkiertoa.  Kuivaharjauskintaassa / kuorintakintaassa on karheampi puoli ja pehmeämpi puoli, joten sen karheuden ja kuorivuuden voi valita oman ihon tarpeen ja kunnon mukaan. Kuivaharjauskinnas /kuorintakinnas on valmistettu bambusta (52%), pellavasta (38 %) sekä puuvillasta (10 %).

Vartalon ihon kuivaharjaus tehokas tapa auttaa kehoa voimaan hyvin. Kuivaharjaus poistaa tehokkaasti ihon pinnasta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon sekä auttaa pitämään ihohuokoset toimivina. Jopa kolmannes kehomme epäpuhtauksista poistuu iho kautta. Ihon pinnalle kertyvä kuollut ihosolukko voi tehdä ihon pinnasta epätasaisen, samean ja se vaikeuttaa ravitsevien ja hoitavien vartaloöljyjen imeytymistä ihoon. Siksi on tärkeää kuovaharjata tai kuoria iho säännöllisesti. Kuivaharjaus auttaa myös aineenvaihduntaa sekä lymfajärjestelmää toimimaan tehokkaasti. Kuivaharjaus tehostaa hiusverenkiertoa sekä ihon aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineiden poistuminen paranee ja solut saavat happea. Kuivaharjaus on olennainen osa ayurvedista iltarituaalia. Kuivaharjauksen jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Voit lukea lisää kuivaharjauksesta täältä.

Käyttö:

Kuivaharjauksen sopiva kesto on noin 5-10 minuuttia. Harjaus tehdään ylöspäin suuntautuvilla, pyörivillä liikkeillä alhaalta ylöspäin aloittaen jalkapohjista. Tämän jälkeen siirrytään jalkateriin, sääriin, pohkeisiin, reisiin sekä käsiin ja käsivarsiin. Lopuksi harjataan selkä, pakarat, vatsa sekä rintakehä. Voit tehostaa harjausta ongelma-alueilla, kuten selluliittikohdissa. Älä kuivaharjaa ihoasi, jos se on rikki, sillä on ihottumaa tai tulehtuneita näppyjä. Kuivaharjauksen jälkeen on suositeltavaa käydä suihkussa, jotta kuolleet ihosolut saadaan huuhdottua pois iholta. Viimeistele kostea ihosi vartaloöljyllä.

Huuhtele kuorintakinnas käytön jälkeen ja jätä ilmavasti kuivumaan.

Valmistettu Saksassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuivaharjauskinnas / kuorintakinnas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...