Ayurvedinen iltarituaalipaketti

30,00 

Iltarituaalipaketti ayurvedisiin iltatoimiin
Paketti sisältää:
Kuivahierontakintaan (bambu/pellava)
Hierontaöljyn (200 ml)
Vata yrttiteen (20 pussia)

Varastossa

Kuvaus

Ayurvedinen iltarituaalipaketti sisältää tuotteet ja ohjeet, joiden avulla voit rentoutua kuluneen päivän jälkeen ja valmistaa kehon sekä mielen levollisia yöunia varten. Iltarituaalipaketti tarjoaa helpon tavan toteuttaa ayurvedaa omassa arjessa ja se on myös erinomainen lahja läheiselle, joka kärsii esimerkiksi stressistä tai unettomuudesta.

Tuotteet

Ayurveda Pura Orange and Fennel Bliss – Vata -yrttitee rauhoittaa, maadoittaa, helpottaa ruoansulatusta ja auttaa vähentämään stressiä. Vata yrttitee on oivallinen valinta myös iltateeksi. Vata-yrttitee sisältää: kanelia, kardemummaa, neilikkaa, appelsiinia, inkivääriä ja fenkolia.

Kuivaharjauskinnas auttaa uudistamaan ihoa, tehostamaan aineenvaihduntaa ja vilkastuttamaan verenkiertoa. Vartalon ihon kuivaharjaus poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon sekä parantaa öljyn imeytymistä ihoon. Kuivaharjauskintaassa on karheampi ja pehmeämpi puoli, joten voit valita karheuden ja kuorivuuden ihosi tarpeen mukaan.

Ayurveda Pura Tridoshic hierontaöljy sopii lämmitettynä rentouttavan öljyhieronnan tekemiseen jalkapohjille tai koko keholle. Seesamöljypohjainen hierontaöljy sisältää kaikkia kehotyyppejä tasapainottavia ja ihoa ravitsevia ayurvedisiä yrttejä. Tridoshic hierontaöljyssä on mieto kukkainen tuoksu.

Tuotteiden yhteishinta yksittäin ostettuna: 37,90 €

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ayurvedinen iltarituaalipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...