OM Kansa Wand

65,00 

Ayurvedinen kasvojenhierontaväline
Auttaa tasoittamaan, kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa
Toimii marma-pisteiden kautta; poistaa happamuutta ihosta
Poistaa epäpuhtauksia ja vauhdittaa imunesteiden liikettä
Tasapainottaa kaikkia doshia
Valmistettu käsityönä Intiassa

Varastossa

Kuvaus

Kansa Wandia on käytetty Intiassa ja ayurvedassa jo vuosituhansien ajan kasvojen ja vartalon hierontaan sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Kansaa pidetään ayurvedassa pyhänä ja parantavana matallina. Kansametalli on kuparin ja tinan seos, joka tunnetaan myös länsimaisena pronssina. Ayurvedan mukaan kansa tasapainottaa kaikkia kolmea doshaa; vataa, pittaa ja kaphaa.

Kansalla tehty hieronta auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa, lievittämään jännitystä ja kipua sekä vähentämään tulehduksia kehossa. Se auttaa vapauttamaan jännitystä kasvoissa, jolloin myös juonteet pehmenevät ja piirteet muotoutuvat selkeämmiksi. Se aktivoi luonnollisesti monia tärkeitä akupunktio- ja marmapisteitä, joiden käsittely puolestaan auttaa lievittämään stressiä koko kehosta. Kansa Wand hieronnalla voidaan vauhdittaa lymfa- ja kuona-aineenvaihduntaa sekä parantaa solukon hapenottokykyä. Kansa hieronta kirkastaa, heleyttää ja napakoittaa ihoa, sekä poistaa ylimääräisiä nestettä kasvoilta. Kansa Wandilla on myös voimakas detox-vaikutus, sillä se poistaa tehokkaasti happamuutta iholta.

Kansa Wand -hieronnan edut:
• Auttaa tasoittamaan, kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa.
• Aktivoi marmapisteitä; auttaa vähentämään turvotusta, hienoja juonteita ja punoitusta poistamalla ylimääräistä pittaa (tulta) ja happamuutta pois kehosta.
• Tasoittaa ja siloittaa ryppyjä: pehmeä hieronta linkittää kollageenikerroksia.
• Poistaa epäpuhtauksia ja vauhdittaa imunesteiden liikettä, jolloin iho puhdistuu paremmin ja voi paremmin.
• Auttaa poistamaan tukoksia iholta tai muualta kasvoilta, esimerkiksi poskionteloista.
• Auttaa tasapainottamaan vataa, pittaa ja kaphaa.
• Kansa kulhon pyöreä muoto rentouttaa koko elimistöä.
• Kansa rauhoittaa kapha ja pitta doshia. Sillä on parantava vaikutus imusolmukkeisiin ja turvotukseen (mitkä ovat seurausta kohonneesta kaphasta) ja tulehduksiin (joka johtuu pittan epätasapainosta).
• Kansan sisältämä kupari huolehtii ihon kunnosta, se osallistuu elastiinin, kollageenin ja pigmentin muodostukseen. Se auttaa parantamaan infektiota ja ihon joustavuutta, vähentämään kasvojen hienoja juonteita ja ryppyjä sekä nopeuttamaan haavojen paranemista.

KÄYTTÖ:

• Levitä reilusti kasvoöljyä kasvoillesi, jotta sauva liukkuu sujuvasti ja vaivattomasti iholla.
• Hiero kasvosi joko suorilla rentouttavilla vedoilla tai pyörivillä liikkeillä aloittaen kasvojen keskeltä edeten kohti ulkoreunaa.
• Käytä hieman enemmän painoa, kun liikutat sauvaa kasvoillasi ylöspäin ja ulospäin.
• Etsi oma hierontarytmi, sulje silmäsi ja rentoudu.
• Jos haluat, voit työskennellä pidempään jännitysalueilla, kuten otsalla ja leukaperillä.
• 5-10 min hieronta riittää mainiosti. Voit halutessasi hieroa kasvojasi pidempäänkin.
• Pyyhi öljy hieronnan jälkeen kasvoiltasi kostella kasvopyyhkeellä. Viimeistele kasvovedellä ja kasvoöljyllä/-voiteella.

Ohjevideo Kansa Wandin käytöstä löytyy täältä.

Puhdistus: Käytön jälkeen puhdista Kansa Wand miedolla saippuavedellä tai vedellä. Huuhtele ja kuivaa Kansa Wand huolellisesti.

Huomioi: Kansa Wandia käytettäessä jotkut kokevat öljyn ja ihon harmaantumista. Harmaus on indikaattori ihon happamuudesta. Mitä korkeampi happamuus, sitä tummemman harmaaksi öljy ja iho muuttuvat. Ihon happamuus voi vaihdella stressin, ruokavalion ja ympäristön mukaan. Värin muuttuminen tarkoittaa happamuuden poistamista iholtasi. Kansa Wand hieronta toimii lempeänä detoxina ihollesi. Jos ihosi harmaantuu, voit pyyhkiä se pois ihosi pinnalta lempeällä puhdistusaineella ja kostealla kasvopyyhkeellä.

 

 

Ainesosaluettelo

Varsi: Intian Ruusupuu (Indian Rosewood)
Kansa: Kupari ja Tina

5 arviota tuotteelle OM Kansa Wand

 1. Sari Lalli

  Olen koukussa! 🙂 Kansa Wand ollut päivittäin käytössä nyt parin viikon ajan. Tullut helposti osaksi ihonhoito rutiineja. Ihanan helppo käyttää, iho kirkastunut, väri tasoittunut ja kasvojen ”pöhöt” vähentyneet. Myös kasvolihasten kireydet helpottaneet. Oma ihana hetki päivässä. Tästä en enää luovu!

 2. Tea

  Onneksi löysin tämän kasvojenhierontavälineen elämääni, koska se jää nyt pysyvästi peilikaappini osaksi aamu/iltarutiineja! Hieronnan tehtyäni huomaan selkeästi ihon olevan kuulaampi, turvotukset vähenneet ja yleisilme kasvoilla freesimpi ja heräänneempi! Kärsin myös toisinaan stressatessa purentalihasten kireydestä – kansa wand on loistava väline niiden rentouttamiseen. p.s, ihoni on todella herkkä reagoimaan, mutta tällä ei saa ärsytystä aikaiseksi, päinvastoin. Iho tuntuu vahvemmalta. <3

 3. Jaana

  Mainio kapistus, joka kannattaa ottaa jatkuvaan käyttöön. Helppokäyttöinen, liukuu miellyttävän vaivattomasti kasvojen iholla ja et voi ”runnoa” kasvojasi edes vahingossa. Poistaa turvotusta ja jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin, kuinka paljon heleämmältä ihoni näyttää. Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholleni.

 4. Hilde

  Aivan huippu tuote! 🖤

  Kasvoni ovat taipuvaisia turvotukselle. Kansa Wand laittaa nesteet kiertämään ja minulla ne ovat auttaneet poistamaan kasvoista pöhötystä. Lisäksi iholleni on palautunut sen luonnollinen väri. Akneen taipuva iho on ollut tasapainossa. Tämän luonnollisempaa kauneudenhoitorutiinia saa hakea. Ei varmaan tarvitse edes mainita, että tämä jokailtainen rentoutumisrutiini tuntuu taivaalliselta ja rentouttaa kroppaa. .

 5. Maria

  Ihana lisä viemään ihonhoito ja hyvinvointi astetta pidemmälle kotioloissa. Helppo käyttää ja hierontamanuaalin pystyi jo muutaman kerran käytön jälkeen jättämään taka-alalle ja sai vain keskittyä rentoutumaan, sillä niin luonnollisesti vaiheet etenivät. Pääsääntöisesti itselläni iltarutiinina ja edelleen aamullakin kuulaampi, pehmeämpi ja kirkkaampi iho. Kansa Wand myös poistaa iholta happamuutta ja aktivoi imunestekiertoa, joten on näin aamun silmäpusseille oiva apua. Happamuuden ja toksiinien poistuessa ihoni muuttuu toisinaan hieronnan aikana harmaaksi, mutta tämä häviää kun pyyhin kasvoni kostealla musliiniliinalla käsittelyn jälkeen.

  Upea apuväline myös tiedostamaan ja tunnistamaan kasvojen lihaksistoa sekä sen myötä lihaskireyksiä. Kansa Wandin käytön kautta olen oppinut rentouttamaan tietoisesti kasvojeni lihaksistoa ja huomannut ainakin otsan juonteiden selkeästi madaltuneet. Todellakin, luonnollista kasvojen kohotusta ja mielen rentoutusta!

  Suosittelen lämpimästi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0