AYUR Bottles – Moukaroitu kuparivesipullo 6 dl

39,00 

Tuotetunnus (SKU): AYUR02 Osastot: ,

100 % kuparivesipullo
Moukaroitu pinta
Tilavuus: 6 dl
Tiivis, ei vuotavia saumoja
Kierrekorkki kantokahvalla
Tehty käsityönä Intiassa

Varastossa

Kuvaus

Tämä kaunis ja ainutlaatuinen vesipullo on valmistettu 100 % puhtaasta ja elintarvikelaatuisesta kuparista. Ayur Bottles kuparivesipullot ovat käsityönä tehtyjä ja erittäin korkealaatuisia. Kuparivesipulloissa ei ole liitoksia tai saumoja, jotka vuotaisivat. Koska pullot ovat käsityötä, niissä voi esiintyä pientä eroavoisuutta ulkonäöllisesti. Kuparivesipullo kestää käytössä eliniän, jos sitä hoitaa ja huoltaa asianmukaisesti. Kuparivesipullon ulkopuoli on käsitelty elintarviketurvallisella lakalla, jotta pinnan kiilto säilyisi pitempään. Voit ostaa kuperivesipullolle myös silikonisen suojan täältä.

Ayurveda mukaan kupari voi auttaa tasapainottamaan kaikkia kolmea kehotyyppiä eli doshaa (vata, pitta ja kapha) sen hyödyllisten ominaisuuksiensa vuoksi. Kupari on elimistölle olennainen hivenaine, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan. Tämän vuoksi sinun täytyy hankkia se ulkoisista lähteistä. Ruoka ja elintarvikkeet sisältävät kuitenkin kuparia vain hyvin pienen määrän. Kun juot vettä kuparivesipullosta, saat elimistöösi sen tarvitsemaa kuparia, sillä vesi on imenyt itseensä kuparia ja sen ravinteita.

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kupari vähentää bakteereita ja epäpuhtauksia vedestä sen antibakteeristen ja antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi kuparivesi voi auttaa:
– parantamaan vastustuskykyä
– parantamaan ihon, hiuksien ja kynsien terveyttä
– parantamaan aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta
– puhdistamaan elimistöstä epäpuhtauksia (detoxification)
– tasapainottamaan elimistön pH-tasoja

KÄYTTÖ:

Kuparivesipullo soveltuu kylmän ja huoneenlämpöisen veden säilytykseen. Ei suositella käytettäväksi kuumalle vedelle.

Pese pullo ennen käyttöä. Puhdista pullo pesemällä se käsin miedolla pesunesteellä. Huuhtele pullo tämän jälkeen vedellä ja pyyhi pullon sisäosa heti kuivaksi pyyhkeellä, jotta kupari ei hapetu ja tummu. Tummuminen eli patinoituminen on luonnollista kuparille, varsinkin silloin, kun kupari altistetaan kosteudelle. Tummentumat eivät ole ruostetta, ja ne voidaan poistaa helposti luonnollisen kuparinpuhdistusaineen (esim sitruuna, suola ja etikka) ja liinan avulla. Pese pullo vielä tämän jälkeen käsin miedolla puhdistusaineella.

Pidä täytetty kuparivesipullo lähettyvilläsi koko päivän ajan, jotta muistat juoda tarpeeksi vettä päivän aikana. Ayurvedan mukaan vettä olisi hyvä säilyttää myös yön yli kuparikannussa ja juoda tämä huoneenlämpöinen kuperivesi ensimmäisenä aamulla hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Kupariastiassa varastoitua vettä kutsutaan ayurvedassa Tamra Jaliksi.

1 arvio tuotteelle AYUR Bottles – Moukaroitu kuparivesipullo 6 dl

  1. Minna (varmistettu kirjoittaja)

    Kaunis pullo

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *