Ayurveda Pura Tulsi kapselit

22,90 

Ayurvedinen yrttivalmiste
1 kapseli sisältää luomu tulsia 500 mg
Tasapainottamaan kaphaa
EcoCert -luomusertifioitu
Vegaaninen, gluteeniton
60 kapselia

Varastossa

Kuvaus

Ayurveda Puran tulsi kapselit sisältävät luomulaatuista tulsia, joka kasvaa Intiassa. Tulsi on kuivattu, jauhettu ja kapseloitu muinaisia ayurvedisia ohjeita noudattaen. Ayurvedassa sekä joogisessa traditiossa tulsia pidetään yrttien kuningattarena (The Mother Medicine of Nature). Tulsi on adaptogeeni, joka vahvistaa elimistön tervettä vastustuskykyä ja sopeutumiskykyä erilaisia stressitekijöitä vastaan. Tulsin sanotaan helpottavan ruuansulatusvaivoja, hengitystieinfektioiden oireita, päänsärkyä, nivelvaivoja ja ahdistuneisuutta. Lisäksi tulsi voi kirkastaa mieltä, edistää psyykkistä hyvinvointia, sekä tukea elimistön myrkkyjenpoistoa eli detoksifikaatiota ja immuunipuolustusta.

Ayurveda Puran tuotteet ovat korkealaatuisia ja palkittuja. Sarjan tuotteet auttavat sinua ylläpitämään terveyttä, harmoniaa sekä tasapainoa. Tuotteet on kehittänyt joukko Ayurvedisen lääketieteen keulahahmoja ja lääkäreitä, jotta meistä jokainen voisi elää pitkään, terveenä ja säteilevän kauniina.

KÄYTTÖ:

1-2 kapselia kerran päivässä veden kera tai ayurveda asiantuntijan ohjeiden mukaan.

Neuvottele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos olet raskaana tai sinulla on jokin pitkäaikainen sairaus.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Jos haluat kuulla valmisteesta lisää, ota yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Tämä tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ayurveda Pura Tulsi kapselit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...