Ayurvedinen Detox -paketti

54,00 

Detox -paketti sisältää seuraavat kehonpuhdistusta tukevat tuotteet:
Ayurveda Pura Chyawanprash (500g)
Ayurveda Pura Detox tee (20 pussia)
Ayurveda Pura Kapha hierontaöljy (200 ml)
Ayurveda Pura Triphala kapselit (60 kpl)
Kuparinen kielenpuhdistin

Varastossa

Kuvaus

Ayurvedinen detox -paketti on kokonaisuus, joka on suunniteltu käytettäväksi ayurvedisen puhdistuskuurin yhteydessä. Detox -paketti pitää sisällään kaikki ne tuotteet, joiden avulla voit lempeästi puhdistaa kehosi. 3 päivän puhdistuskuuriin löydät tarkemmat ohjeet blogistamme. Paketin sisältämät tuotteet tukevat myös kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, joten voit jatkaa tuotteiden käyttöä myös puhdistuskuurin jälkeen oman tarpeesi mukaan. Mikäli olet raskaana tai imetät, kysy tuotteiden soveltuvuudesta lääkäriltäsi tai ayurveda asiantuntijalta.

Detox -paketin sisältämät tuotteet:

Ayurveda Pura Chyawanprash on erinomainen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen ravintolisä ylläpitämään elimistön terveyttä ja hyvinvointia. Chyawanprashia sisältää runsaasti C-vitamiinia ja sitä käytetään ayurvedisisessa puhdistuskuurissa myös tukemaan suoliston toimintaa.

Ayurveda Pura Ginger and Lemon Zest – Detox -yrttitee puhdistaa kehosta epäpuhtauksia, tukee ruuansulatuksen toimintaa ja nostaa virkeyttä.

Ayurveda Puran Kapha hierontaöljyllä tehtävä vartalon öljyhieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lisäksi lämpimällä öljyllä tehtävä vartalon öljyhieronta tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja parantaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

Ayurveda Pura Triphala kapselit ovat kolmen yrtin (amalaki, bibhitaki ja haritaki) yhdistelmä, millä on ruoansulatuskanavaa ja kuona-aineita puhdistava vaikutus. Triphalasta voi olla apua myös ummetukseen ja ilmavaivoihin.

Kuparinen kielenpuhdistin auttaa tehokkaasti puhdistamaan epäpuhtauksia, amaa, kielestämme. Kielen pinnalle kertyy yön aikana haitallisia bakteereja ja toksiineja, jotka on hyvä puhdistaa ennen kuin ne päättyvät takaisin elimistöön.

Tuotteiden yhteishinta yksittäin ostettuna: 68,70€.

1 arvio tuotteelle Ayurvedinen Detox -paketti

 1. Leena (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen, lempeä Detox-paketti. Tämän kuurin aikana vatsa sai tilaisuuden rauhoittua ilman nälkäkuurimista oloa.

  Omalla kohdalla vatsan oireet helpottuivat välittömästi, nesteet lähtivät todellakin kiertämään, ajatus oli kirkkaampi. Vaikutus tuntuu selkeästi vielä viikon kuurin jälkeenkin.

  Suurimpana bonuksena koen, että detox kuurin aikana oli pakko rauhoittua ja rauhoittaa elämä jo pienemmän energiansaannin vuoksi. Antaa näin omalle kropalle mahdollisuuden levätä, se todellakin ansaitsee rauhoittumisen aika ajoin.

  Ainoana miinuksena oli, etten pitänyt hierontaöljyn tuoksusta. Sekin makuasia.

  Ennen kesää detox uudestaan!! Tuotteita jäi uusintakuuriin, ainoastaan tee on ostoslistalla!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...