Pitta ihonhoitopaketti herkälle/sekaiholle

95,00 

Ihonhoitotuotteet herkälle, punoittavalle ja sekaiholle
Paketti sisältää Ayurveda Puran:
Pitta puhdistusmaidon (200 ml)
Pitta kasvoveden (150 ml)
Pitta kasvovoiteen (50 ml)

Kuvaus

Pitta ihonhoitopaketti sisältää kaikki tarvittavat ihonhoitotuotteet herkälle ja punoittavalle kasvojen iholle, jossa T-alue voi kuitenkin olla helposti rasvoittuva. Tuotepaketti on kokonaisuus, joka on luotu parhaimpien tulosten saavuttamiseksi herkän ja sekaihon hoidossa. Ayurveda Pura on 100% luonnollinen ammattisarja ja tuotteet valmistetaan käsityönä englannissa.

Tuotteet

Ayurveda Puran Daily Cleansing Milk Pitta puhdistusmaito puhdistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja meikin iholta, samalla rauhoittaen ja hoitaen herkkää ja t-alueelta rasvoittuvaa ihoa.

Ayurveda Pura Re-Juvenating Skin Toner Pitta kasvovesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Lempeä ja alkoholiton kasvovesi kosteuttaa, pienentää ihohuokosia puhdistuksen jälkeen sekä jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaan näköiseksi.

Ayurveda Pura Daily Replenish Face Cream Pitta kasvovoiteessa on erittäin kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus. Voiteen sisältämät korkealaatuiset raaka-aineet, eteeriset öljyt ja ayurvediset yrtit (manjistha ja neem) rauhoittavat ja hoitavat ihoa, jättäen sen silkkisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

Tuotteiden yhteishinta yksittäin ostettuna: 121,50€.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitta ihonhoitopaketti herkälle/sekaiholle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

0