TRIDOSHIC

Tasapainon voima ’The force of balance’

Kolmen doshan tasapaino

Tridoshic tarkoittaa sitä, että sinulla on tasapaino kolmen doshan, Vata, Pitta ja Kapha, kesken. Tridoshic voi muuttua sen mukaan, miten nämä muut doshat sekoittuvat ja käyttäytyvät keskenään. Tridoshic-persoonallisuus on yleensä tasaista ja vakaata, sillä doshien perustuslailliset voimat tasapainottavat toisiaan. Toisin sanoen Tridoshic-kehotyypin on vaikeampi poiketa tasapainosta. Tridoshic-tyyppien kannattaa noudattaa ayurvedistä elämäntapaa olemassa olevan kauden ja ympäristön mukaan. Tridoshic-iho on tasapainoisempi ja terveempi, kun muilla doshilla, sillä kaikki viisi elementtiä (eetteri, ilma, tuli, vesi ja maa) tasapainottavat toisiaan. Verkkokaupassamme myytävät Tridoshic-ihonhoitotuotteet on suunniteltu tukemaan niitä, joilla on terve ja tasapainoinen iho. Tridoshic-ihonhoitotuotteissa käytetyt raaka-aineet on valittu niin, etteivät ne ole liian kuumia, liian kylmiä, liian supistavia tai liian kosteuttavia. Siksi nämä tuotteet käyvät hyvänä lisänä myös muille doshille (Vatalle, Pittalle ja Kaphalle).

Tridoshic ja tasapaino

  • Syö kausittain ja paikallisesti. Syksyllä ja talvella voit nauttia lämmintä ja täyteläistä ruokaa, kuten juureksia, kasviksia ja pihvejä. Keväällä puhdista kehoasi kevyillä ja pistäviä ruuilla kuten quinoalla, tuoreilla vihreillä vihanneksilla ja vihreillä mehuilla. Kesällä pidä kehosi viileänä tuoreilla mehukkailla hedelmillä ja vältä elintarvikkeita, jotka ovat liian mausteisia, paistettuja tai öljyisiä.
  • Mausta ruokaa kuminalla, korianterilla ja fenkolilla tasapainottamaan ruoansulatustasi.
  • Juo lämmintä sitruunavettä ensimmäisenä aamulla edistämään säteilevää ihoa ja terveellistä ruoansulatusta.
  • Kehitä aamu- ja ilta-rutiineja, joita teet päivittäin ja jotka tukevat tasapainoa.
  • Luo joogakäytäntö, joka on sopusoinnussa kyseisen kauden kanssa. Syksyllä ja talvella korostetaan maadoitusta, keväällä lisätään lämpöä ja virtausta ja kesällä pysytään viileänä ja rauhallisena eteenpäin taittuvilla ja lempeillä kierroksilla.
  • Kehitä päivittäinen meditaatiokäytäntö. Aloita 5 minuutilla päivässä ja siirry hitaasti kohti 20-30 minuuttia päivässä.
  • Suorita päivittäinen hieronta öljyllä, jotta ihosi puhdistuu ja saa ravintoa.
  • Hoida ihoasi Tridoshic-ihonhoitotuotteilla aamuin ja illoin. Tridoshic-tuotteet on räätälöity suoraan sinun ihollesi ja sen ainutlaatuisiin tarpeisiin.
0