Tilaus- ja toimitusehdot

Maksutavat

OM Organic Beautyn verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi pankkien verkkomaksutunnuksilla, maksukortilla, Klarna laskulla ja osamaksulla. Klarna Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Klarna Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

1. Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Klarna Checkout:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

2. Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla: Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard ja American Express.

3. Maksut Klarna lasku- ja tilivaihtoehdoilla

Klarnan Lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskulla ilmoitetaan eräpäivä ja muut tiedot, jotka tarvitset maksamista varten. Lasku lähetetään sinulle sähköpostitse.

Klarna tiliä maksat kuukausittain vähintään 8,95 € tai tai 1/24 tilin kokonaissummasta. Perustamismaksu ja laskutuslisä on 0 €. Korko 19,90 %.

Lue lisää Klarnan ehdoista: https://www.klarna.com/fi/ehdot

Klarna käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt OM Organic Beautyn yleiset tilaus- ja toimistusehdot.

Toimitustavat

Toimitamme kaikki yli 100 €:n tilaukset ilman toimituskuluja

1. Nouto postista tai postin pakettiautomaatista – 5,90 €

Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää. Nouda tilauksesi valitsemastasi postista tai postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys.

2. Nouto DB Schencerin noutopisteestä – 5,90 €

Toimitusaika n. 1-4 arkipäivää. Nouda tilauksesi valitsemastasi DB Schencerin noutopisteestä. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

3. Nouto Rovaniemen toimipisteestä – 0 €

Voit myös noutaa tilauksesi Rovaniemellä sijaitsevasta toimipisteestämme  Rovakatu 26 A 14 keskiviikkoisin klo 16-18, jolloin emme peri toimituskuluja. Tilaus on noudettavissa, kun saat sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Asiakaspalautukset

OM Organic Beautyn verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Normaalihintaisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuotteet on vastaanotettu. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Alennushintaisilla tai poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksen postikulut maksaa asiakas. Sinun tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen info@omorganicbeauty.com, ja kertoa että haluat tehdä asiakaspalautuksen. Lähetämme sinulle sähköpostilla palautuslomakkeen. Rahat palautetaan ainoastaan asiakaspalautuksina tehdyistä palautuksista. Mahdollista takaisinmaksua varten, ilmoita meille tilinumerosi IBAN-muodossa. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme. Mikäli olet valinnut maksutavaksi Klarnalaskun, palauttamiesi tuotteiden hinta vähennetään suoraan laskusta.

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä palautuksesta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@omorganicbeauty.com.

Huomioithan, että jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä paketin lähettämisestä aiheutuneet postikulut sekä mahdolliset Klarnan laskutuskulut, mikäli olit valinnut maksutavaksi Klarna laskun tai Klarna osamaksun.

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@omorganicbeauty.com. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Tuotteita koskevat reklamaatiot pitää tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mahdollisia etukoodeja voi käyttää vain yhden tilausta kohti. Erilaisia etuja ei voi yhdistää. Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi enää muuttaa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassa oleva hinta on OM Organic Beautyn verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. OM Organic Beauty Oy pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen sekä tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden osalta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Asiakkaan tilauksensa yhteydessä antamien virheellisten osoitetietojen tai virheellisen puhelinnumeron vuoksi palautuneet lähetykset eivät oikeuta maksuttomaan palauttamiseen. Tarkasta huolellisesti tilauksen yhteydessä antamasi tiedot (osoitetiedot ja puhelinnumero), jotta tilaus saapuu perille. Kirjoitusvirhe on virhe, mikäli se aiheuttaa lähetyksen palautumisen lähettäjälle.

OM Organic Beautyn verkkokauppa toimittaa tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 1-4 arkipäivää. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan neljäntoista arkipäivän kuluessa. Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

0