Rasasara Skinfoodin tarina

 kategoria Ayurveda, Ayurvedinen ihonhoito, Luonnonkosmetiikka

Syksy on usein uuden aikaa. Näin myös täällä meillä OM Organic Beautylla. Olemme kasvattaneet tuoteperhettämme upealla australialaisella Rasasara -ihonhoitosarjalla. Rasasara Skinfood valmistaa ayurvedisia ihonhoitotuotteita, jotka tehdään käsityönä pienissä erissä. Rasasaran tuotteissa käytetään vain 100% luonnollisia, syötäväksi kelpaavia ainesosia, suositaan luomusertifioituja ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita, sekä vapaana ja villinä kasvaneita kasveja ja ayurvedisia yrttejä. Jokaiselle kehotyypille, Vatalle, Pittalle ja Kaphalle, löytyy omat tuotteensa.

Haluammekin nyt avata teille tämän laadukkaan sarjan taustaa ja etenkin perustaja Sonia Lloyd:in ajatuksia. Sonian australialainen rento elämäntapa huokuu hänestä ja hänen ajatuksistaan. Hyvinvointi on lähellä sydäntä ja se välittyy tietysti myös sarjan tuotteisiin. Laadukkuus, tehokkuus ja puhtaat raaka-aineet ovat saaneet aikaan aidosti välittävän, menestyvän yrityksen, jonka tuotteita myydään ympäri maailman, myös meillä täällä kylmässä pohjolassa. Yksi Rasasaran tavoitteista on edistää hyvinvointia, pitkäikäisyyttä ja ajatonta kauneutta. Nämä arvot toimivat peruspilareina myös Sonian hyvinvoinnissa.

 

Sonian oireileva iho sai hänet havahtumaan ayurvedasta sekä kosmetiikan laadusta vuonna 2003. Kun usean vuoden riivanneet iho-oireet ja niiden paheneminen eri hoidoin saivat Sonian tutustumaan ayurvedaan, hänen pitta -iholleen ohjatut hoidot saivat ihon rauhoittumaan. Pitkään vaivanneet oireet olivat viimein poissa. Sonia oli niin vakuuttunut, että halusi auttaa muitakin samanlaisten vaivojen kanssa kamppailevia. Tänä päivänä ayurveda on Sonian elämä. Se ohjaa miten hän elää, mitä hän opettaa, syö ja juo. Sonian usko maailman vanhimpaan elämäntieteeseen on vankka. Hän on löytänyt sen myötä paljon hyvää, ja voi paremmin kuin koskaan ennen.

Tänä päivänä Rasasara- sarjasta löytyy jokaiselle kehotyypille tarkkaan kehitetyt tuotteet. Sonian filosofia ja arvot ohjaavat yritystä sekä myös hänen henkilökohtaista elämäänsäkin: ”Vapaus, sen monessa merkityksessä ja tasolla, ohjaa minua. Vapaus kokea, oppia, kasvaa ja kehittyä.” Siitä hän jatkaakin tasa-arvoon, siihen miten kaikilla ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus kehittää itseään henkisyyden monella tasolla: ”Haaveilen maailmasta, jossa jokainen ihminen voisi löytää sisäisen tasapainon ja rauhan sekä voida hyvin.”

Soniasta huokuu lämpöisyys, sydämellisyys ja rauha. Hän uskoo siihen, että elämä kuljettaa juuri siihen suuntaan kuin on tarkoitettu. ”Kun pysymme avoimina ja vastaanottavaisina universumin viesteille, se ohjaa meidät meille tarkoitetuille poluille. Jokainen meistä on täällä tietystä syystä. Liiallinen kiireys, stressi ja ahdinko saattavat sammuttaa meissä kyvyn kuunnella sydäntämme ja sen viestejä” kertoo Sonia. Hän myös vankasti uskoo intuition voimaan ja tunteiden kuunteluun: ”Jos tekee aina rationaalisia päätöksiä, ilman että kuuntelee tunteita, voi päätyä pois polulta, jolla olisi hyvä kulkea.” Suora polun ei tietysti tarvitse olla. Mutkat, kummut ja vastoinkäymiset vahvistavat ja värittävät matkaa. Luottamus elämään ja siihen, että se kantaa on yksi Sonian tärkeimmistä ohjenuorista.

Sonian kauneusrutiinit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, niin kuin ayurvedassa on tavallista. Hän kuitenkin listaa suosikikseen kosteuttavien ihoöljyjen käytön. ”Suihkussa pesen itseni kosteuttavalla Vata -öljyllä suihkusaippuan sijaan. Monet eivät ole tietoisia, mutta vedellä on hyvin kuivattava vaikutus ja öljyäminen vähentää suihkun tuottavaa kuivuutta iholla, jättäen sen ihanan pehmeäksi ja kimmoisaksi” tarkentaa Sonia. Lämpimät kylvyt, oman sarjan kasvoöljy ja doshaa tasapainottavat hoidot säännöllisin väliajoin kuuluvat Sonian kauneusrutiineihin. Autiolle saarelle Sonia ottaisi mukaan sarjansa kasvoöljyn sekä kosteuttavan kasvoveden. Kasvoöljyn sisältämällä seesamöljyllä on luonnostaan auringon säteiltä suojaavia ominaisuuksia, se kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä vähentää tulehduksia. Pitta -kasvovesi puolestaan energisoi, viilentää ja rahoittaa ihoa ja mieltä. Öljyä ja kasvovettä sekoittamalla tulee kosteuttava ja hyvin ihoon imeytyvä seerumi, joten autiolla saarella pärjää hyvin kahden tuotteen voimin.

Sonia toivookin myös sinun pitävän mahdollisimman hyvää huolta itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi. Rasasara tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset tuotteet luonnolliseen ja ayurvediseen ihonhoitoon. Pääset tutustumaan tuotetarjontaan tarkemmin täältä.  Jos sinulla herää kysymyksiä, autamme sinua mielellämme. Ihanaa, hyvinvoivaa syksyä!

Kirjoittanut: Eveliina Suoyrjö

 

Jätä kommentti

0
'