OM Organic Beautyn toisen toimivuoden tähtihetket

 kategoria Ayurveda, Ayurvedinen ihonhoito, Kansa Wand, Kokemukset

Taas on vuosi vierähtänyt ja OM Organic Beautyn verkkokauppa täyttää jo 2 vuotta! Paljon upeita kohtaamisia, inspiroivia ihmisiä ja tapahtumia on mahtunut toiseen toimivuoteemme, joita haluammekin vähän nyt muistella teidän kanssanne.

  1. Rasasaran perustajan Sonia Lloydin Helsingin vierailu ja Workshop, toukokuu 2019

Olimme todella otettuja ja innoissamme, kun maahantuomamme Rasasara Skinfoodin perustaja Sonia Lloyd ilmoitti saapuvansa Australiasta Suomeen vierailulle toukokuussa. Aloimme heti suunnittelemaan Helsinkiin yleisölle avointa Ayurvedisen kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin Workshop:ia, jossa Sonia kertoisi ayurvedasta ja jakaisi hänen vinkkinsä ayurvediseen kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin. Workshop järjestettiin kauniissa ja seesteisessä Olo-Tila joogakoulussa. Workshop oli todella inspiroiva ja lämminhenkinen, kiitos siitä kuuluu kaikille osanottajille. Sonia vieraili myös Rasasaran jälleenmyyjien luona Helsingissä ja koulutti heitä ayurvedisen ihonhoitosarjan saloihin. Sonia kertoi meille, kuinka ihanaa on kävellä Helsingin keskustassa, kun rakennukset on niin matalia, että näkee taivaan ja kuinka ihanaa on kun mahtuu helposti liikkumaan. Kumpa Sonialla olisi ollut aikaa matkustaa kanssamme Rovaniemelle, niin hän olisi saanut kokea, millaista on oikeasti avaruus ja väljyys. Iso kiitos ja halaus Sonialle vierailusta!

 

  1. I Love Me -messut, lokakuu 2019

I Love Me -messut olivat meille pienenä rovaniemeläisenä yrityksenä iso satsaus ja yksi vuoden odotetuimmista kohokohdista. Meille tyypilliseen tapaan, me päätimme hypätä suoraan syvään päätyyn ja teimme messudebyyttimme Suomen isoimmilla hyvinvointi- ja kauneusalan messuilla. I Love Me -messuille osallistui iso määrä ihania yrityksiä kauniine tuotteineen ja hurja joukko messuvieraita. Meistä oli ihanaa jakaa ayurvedan ilosanomaa yhdessä Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksen kanssa ja kertoa ayurvedisesta kauneudenhoidosta ja hyvinvoinnista kaikille osastollamme vierailleille. Me puhuimme kolmen päivän aikana koko ajan ja niin paljon, että äänikin paikoitellen hävisi. Lauantaina Suryan Pardaman Sharma ja Jaanan tytär Rosi Sotkasiira jakoivat messulavalla vinkkejä siitä, kuinka pysyä energisenä ja hehkuvanva syystalven yli ayurvedan keinoin. Kaikkinensa messut olivat meille mielettömän hieno kokemus, mutta jatkossa taidamme kuitenkin keskittyä käymään vähän pienemmillä messuilla, joissa ihmisten kanssa kerkeää paremmin keskustella ayurvedasta ja tuotteistamme.

 

  1. Dafna’s Beyond Skin Deep -hoidon lanseeraus, marraskuu 2019

Dafna’s ihonhoitotuotteet ovat alusta asti ihastuttaneet meitä niiden tehokkuudellaan, ylellisellä koostumuksellaan ja huumaavilla tuoksuillaan. Jälleenmyyjiltä tulleen toiveen innoittamana aloimme yhdessä Dafna’sin kanssa selvittämään mahdollisuudesta lanseerata isommat hoitolakokoiset Dafna’s tuotteet ja rakentaa uniikki kasvohoito Dafna’s tuotteiden ympärille. Meidän ekokosmetologimme Jaana Pokka yhdessä kollegansa Oksana Krivosheyevan kanssa suunnittelivat Danfa’s Beyond Skin Deep- kasvohoitomanuaalin. Kasvohoitomanuaali sisältää erikoisuutena ayurvedisen Kansa Wand hieronnan ja kasvojen marma- eli energiapisteiden käsittelyn. Dafna’s kasvohoito on erittäin ylellinen, rentouttava ja tehokas hoito ikääntyvälle iholle. Me olemme nyt marraskuusta 2019 lähtien voineet tarjota Danfa’sin ammattikoikoisia tuotteita ja koulutusta halukkaille kauneushoitoloille. Jos sinä asut Lapissa ja haluat itse kokeilla Dafna’s kasvohoitoa, niin voit varata ajan siihen Jaanan ekokauneushoitola Natural Beautystä.

 

  1. Pohjoista Ayurvedaa – kirjan lanseeraus, tammikuu 2020

Tämän vuoden alussa se vihdoin ja viimein julkaistiin, nimittäin Pohjoista Ayurvedaa -kirja. Tämän kirjan kirjoittamiseen ja työstämiseen meni kirjan kirjoittajilta pari vuotta. Kirjan ovat kirjoittaneet ekokosmetologimme Jaana Pokka ja hänen tyttärensä ekokosmetologi Rosi Sotkasiira sekä ayurveda-asiantuntija Pardaman Sharma ja hänen vaimonsa Mandip Kaur. Kirjan kirjoittamisprosessi oli kaikkien mielestä haasteellinen, mutta erittäin opettavainen ja palkitseva kokemus. Kirja on kerennyt jo kolmessa kuukaudessa myydä hyvin ja toinen painos on kirjasta on parhaillaan nyt myynnissä. Suosittelemme tätä visuaalisesti kaunista ja erittäin helposti luettavaa kirjaa kaikille niille, jotka haluavat tutustua lähemmin ayurvediseen elämäntapaan, hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon.

 

Nyt on aika palata muisteluista tähän hetkeen ja alkaa suuntaamaan katsetta tulevaan. Me olemme tässä alkuvuoden aikana lanseeranneet useita erilaisia ayurvedisiä paketteja eri tarkoituksiin asiakkaillemme. Ayurvedisten pakettien avulla sinun on helppo ottaa ayurvedisia tuotteita ja rituaaleja osaksi sinun arkeasi. Seuraavaksi suunnitelmissamme on siirtää meidän asiantuntemuksemme ja tietomme verkon puolelle ja tulla sitä kautta enemmän näkyviksi teille kaikille. Joten suosittelemme teitä kaikkia pysymään kuulolla…. 😉

 

Kirjoittanut: Mia Vatanen, OM Organic Beauty

 

 

 

Jätä kommentti

0