Myymälä

OM Organic Beautyn myymälä ja verkkokaupan noutopiste löytyvät Rovaniemeltä, osoitteesta Rovakatu 26 A 14 (3. kerros). Myymälä sijaitsee samoissa tiloissa ekokauneushoitola Natural Beautyn kanssa. Jaana Pokan omistama ekokauneushoitola Natural Beauty on toiminut Rovaniemellä jo vuodesta 2011 lähtien, ja sen voidaan sanoa olevan Suomessa ayurvedisen kauneudenhoidon edelläkävijä. Natural Beautyssä kokonaisvaltaiset kasvo- ja vartalohoidot tehdään ayurvedisellä ammattikosmetiikkasarjalla ja hoidot on mahdollista räätälöidä tehtäväksi myös OM Organic Beautyn maahantuomilla ayurvedisillä ihonhoitotuotteilla.

Myymälä on avoinna keskiviikkoisin klo 16-18. Myymälässä sinun on mahdollista ammattilaisten ohjeistamana testata tuotteitamme ja päästä kokemaan ayurvedisten tuotteiden aromaterapeuttinen maailma. Myymälästä voit käydä hakemassa itsellesi myös inspiraatiota ja uutta tietoa ayurvedisestä kauneudenhoidosta.

Tarjoamme Rovaniemeläisille nyt mahdollisuuden varata aikoja nautinnollisiin hemmotteluiltoihin: Kaunis Minä -meikki-iltaan tai Ayurvedinen kauneudenhoitorituaali -iltaan. Nämä pienryhmille (4-6 hlöä) rakennetut kokonaisuudet ovat omiaan kokoamaan työ-/harraste-/ystäväporukoita viettämään opettavaista ja nautinnollista iltaa yhdessä. Hemmoitteluhoidoista voit lukea tarkemmin alempaa ja varata ajan numerosta: 040 132 7116.

Tervetuloa muuttamaan kanssamme ajatuksesi kauneudenhoidosta!

KAUNIS MINÄ – MEIKKI-ILTA

Kaunis Minä – meikki-ilta on suunnattu 4-6 hengen ryhmille. Illan aikana kannustamme jokaista osallistujaa oman kauneuden löytämiseen ja itsetunnon kohottamiseen. Meikki-illassa osallistujille tehdään meikit NUI Berlinin luonnonmukaisilla ja vegaanisilla meikeillä.

Illan tavoitteena on tutustua itseensä paremmin ja tunnistaa ne kauneuskäsitykset, jotka ovat muodostuneet vääristä mielikuvista tai jonkun toisen sanomisista. Illan teemana on oppia arvostamaan itseään ja katsomaan kauneutta uudella tapaa: ”älä keskity peittämään pieniä virheitäsi, vaan pyri aina korostamaan hyviä puoliasi”! Ja jatkossa muistaa se, että vähemmän on enemmän!

Illan aikana tarjoilemme alkoholitonta kuohuvaa sekä pientä suolaista ja makeaa suupalaa. Osallistujilla on mahdollisuus ostaa NUI Berlinin laadukkaita meikkejä itselleen.

Hinta 35 €/hlö

AYURVEDINEN KAUNEUDENHOITORITUAALI – ILTA

Ayurvedinen kauneudenhoitorituaali -ilta on suunnattu 4-6 hengen ryhmille. Illan aikana päästään tutustumaan kokonaisvaltaiseen ayurvediseen kauneudenhoitoon ja sen hemmottelurituaaleihin. Ayurvedinen kauneudenhoitorituaali tehdään kunkin osallistujan iho- ja kehotyypille sopivilla ihonhoitotuotteilla, jotka pohjautuvat ayurvediseen filosofiaan ja luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin.

Ayurvedisen kauneudenhoitorituaalin tekee jokainen osallistuja itse itselleen Jaanan ohjeiden ja neuvojen mukaisesti. Jaana antaa ohjeet myös ayurvedisen aamurituaalin suorittamiseen kotona. Osallistujilla on mahdollisuus ostaa kauneudenhoitorituaalissa käyttämiään tuotteita itselleen.

Illan tavoitteena on opettaa osallistujia tekemään oman itsensä hemmottelusta osan arkea. Tekemällä jokapäiväisestä kasvojen puhdistamisesta ja hoitamisesta itselleen pienen hemmottelurituaalin, tarjoaa se hyvin voimaannuttavan ja eheyttävän kokemuksen. Jokaisen on ensisijaisen tärkeää oppia rakastamaan ja arvostamaan itseään!

Hinta 35 €/hlö

0