Mauli Ritualsin vartalonhoitotuotteet, jotka valmistavat ihosi kevätaurinkoa varten

 kategoria Ayurveda, Detox, Luonnonkosmetiikka, Vuodenajat

Kevät tekee tuloaan, aurinko lämmittää ja ihmiset vähentävät vaatekertojaan. Ayurvedassa kehotyyppien lisäksi myös vuodenaikoja kuvaillaan luonnossa esiintyvien elementtien mukaan. Kevät on kapha vuodenaikaa, sillä se on ominaisuuksiltaan kylmä, nestemäinen ja raskas. Elimistössä tämä ilmenee mm. erilaisina allergioina, tukkoisuutena ja kevätväsymyksenä. Olo voi tuntua raskaalta, sumuiselta ja ahdistuneelta, vaikka auringon valon ja lämmön luulisi enemmänkin piristävän mieltä.

Ayurvedassa suositellaan kitchari-paastoa vuodenaikojen vaihtuessa erityisesti keväällä ja syksyllä. Paaston aikana kehoa puhdistetaan kuona-aineista ja ruoansulatusjärjestelmää vahvistetaan, jotta ravintoaineet imeytyisivät paremmin. Tämän sisäisen puhdistamisen lisäksi on tärkeää puhdistautua ja valmistautua kevääseen myös ulkoisesti. Iho reagoi myös helposti vuodenajan vaihdokseen ja iholla saattaa ilmetä sameutta ja tukoksia. Suosittelemme kaikille käyntiä puhdistavassa ja kirkastavassa kasvohoidossa, jossa ammattilainen voi katsoa sinun ihollesi sopivat tuotteet.

 

 

Myös vartalon iho kaipaa puhdistusta ja kosteutusta. Mauli Ritualsin tuotteet ovat juuri omiaan tähän tarkoitukseen ja niiden avulla voit tehdä itsellesi spa-tasoisen kokovartalohoidon kotona! Maulin huumaavan tuoksuiset ja vartaloa hemmottelevat tuotteet puhdistavat kehon ihon kuolleista ihosoluista ja kuona-aineista sekä kosteuttavat ja valmistavat ihon kevätaurinkoa varten. Mauli Ritualsin vartalotuotteissa on käytetty seuraavia terapeuttisia öljyuutteita:

LIME
Aasiasta peräisin olevalla limellä on ihoa uudistavia ja puhdistavia ominaisuuksia. Limen aromi on virkistävä ja mielialaa kohottava; se auttaa selkiyttämään sekä tunteita että hengitysteitä. Tämä eteerinen öljy vahvistaa myös hermostoa sekä kehoa fyysisesti, sekä helpottaa stressin oireita.

GREIPPI
Greipillä on voimakas supistava, nestettä poistava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä vaikutus. Greippi auttaa aktivoimaan verenkiertoa, taistelemaan väsymystä ja apatiaa vastaan, puhdistamaan verta, vähentämään nesteen kertymistä ja selluliittia.

VERIAPPELSIINI
Veriappelsiini muodostaa vartalotuotteiden latvatuoksun. Veriappelsiini tarjoaa välitöntä apua tulehtuneelle iholle ja sen terapeuttinen tuoksu auttaa poistamaan apatiaa, väsymystä ja epävarmuutta.

FRANKINSENSI
Lämmintä ja metsäistä frankinsensin tuoksua on käytetty yli 5 000 vuotta sen voimakkaiden parantavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tämä lämmittävä jauhemainen hartsi auttaa parantamaan immuunipuolustusta, rentouttamaan lihaksia, rauhoittamaan hermostoa ja vapauttamaan syvälle juurtuneita tunteita suurempaan itsensä ilmaisua ja rauhaa varten.

SANTELIPUU
Santelipuun puinen, pehmeä ja itämainen tuoksu on lempeästi rauhoittava ja mieltä maadoittava. Santelipuun antiseptiset, kutistavat ja tulehdusta laskevat ominaisuudet auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja ja ennenaikaista vanhenemista vastaan, minimoimaan arpia, punoitusta ja ihon kuivuutta.

JASMIINI (SAMBAC ABSOLUTE)
Jasmiiini kasvaa Pohjois-Intiassa. Jasmiininkukkia tarvitaan peräti 500 kiloa tuottamaan 0,5 kiloa tätä kallisarvoista eteeristä öljyä. Tämä tähdenmuotoinen valkoinen kukka tunnetaan nimellä “wrath ki rani” eli ”yön kuningatar”, sillä se kerätään käsin iltahämärässä, kun sen viettelevä tuoksu on voimakkaimmillaan. Intiassa naiset koristavat hiuksiaan tuoreilla ja huumaavan tuoksuisilla jasmiininkukilla, kun taas miehet käyttävät niitä kiedottuna ranteisiin. Jasmiinin tuoksu kykenee rauhoittamaan aistit ja parantamaan jopa herkkää ihoa.

RUUSU
Ruusu on rakkauden ja kiintymyksen symboli. Tridoshinen ruusuöljy on ollut vuosisatojen ajan rakastettu sen lukuisien parantavien ominaisuuksiensa vuoksi. Ruusu voi auttaa korjaamaan rikkoutuneita kapillaareja, vähentämään punoitusta ja hienoja juonteita sekä vahvistamaan ja ravitsemaan ihoa. Ruusua pidetään myös intohimoa lisäävänä, mielialaa kohottavana, antiseptisenä, antibakteerisena ja ihoa rauhoittavana kasvina. Ruusu on yksi maapallon monipuolisimmista ja arvostetuimmista kukkaista.

 

 

Mauli Rituals Reawaken Body Scrub – vartalokuorinta on ainutlaatuinen seos mineraalirikasta Himalayan suolaa, hoitavaa argan-, moringa-, manteli- ja kookosöljyä, vapaita radikaaleja vastaan taistelevaa E-vitamiinia sekä yllämainittuja terapeuttisia öljyuutteita. Tämä ylellinen ja rikas vartalokuorinta poistaa iholta kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, aktivoi aineenvaihduntaa ja poistaa lihasjännitystä ja- kipuja. Kuorinnan jälkeen iho on puhtaampi, kiinteämpi, samettisen pehmeä ja elinvoimaisen hehkuva. Maulin vartalokuorinta on valmistettu 100 %:sti luomulaatuisista raaka-aineista.

Mauli Rituals Reaweken Body Wash – virkistävä suihkugeeli on valmistettu 80 %:sti luomulaatuisista raaka-aineista ja puhtaimmista eteerisistä öljyistä. Suihkugeeli sisältää kosteuttavaa kookoksen- ja auringonkukan öljyä sekä glyserolia. Suihkugeeli on samaan aikaan lempeän puhdistava ja hoitava sekä eteeristen öljyjen ansiosta kehoa ja mieltä virkistävä. Jättää ihosi pehmeäksi ja huumaavan tuoksuiseksi.

Mauli Rituals Reaweken Body Lotion on ylellinen vartalovoide, joka on valmistettu 90 %:sti luomulaatuisista raaka-aineista ja puhtaimmista eteerisistä öljyistä. Vartalovoide sisältää luomulaatuista auringonkukanöljyä, shea- ja kaakaovoita sekä aloe veraa. Tämä antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä täyteläinen vartalovoide tekee ihosta ihanan pehmeän ja kauniin ravitun. Tarkkaan valitut yllämainitus terapeuttiset öljyt ympyröivät kehon ja mielen rauhoittavilla ja suojaavilla tuoksuilla.

Näiden Mauli Ritualsin vartalonhoitotuotteiden tuoksut ovat sanoinkuvaamattoman ihanat! Ne sinun täytyy itse kokea!

 

 

Kirjoittanut Mia Vatanen, OM Organic Beauty
Kuvat: Mauli Rituals 

Jätä kommentti

0
'