Kehon ja mielen hyvinvointia kehotyyppi-paketeista

 kategoria Ayurveda, Ayurvedinen ihonhoito, Kehotyyppi, Ravinto

Kaunis iho on sisäisen hyvinvoinnin ja tasapainon peili, minkä vuoksi haluamme tarjota jatkossa monipuolisemmin ayurvedisia tuotteita myös kehon ja mielen hyvinvointia tukemaan.
Olemme saaneet teiltä paljon hyvää palautetta uusista ayurvedisista paketeistamme ja iloksemme voimme kertoa, että lisää on vielä tulossa! Kaikki ayurvediset pakettimme sisältävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elinvoimaa tukevia tuotteita, joita on helppo käyttää, oli sitten ayurvedan uranuurtaja tai vasta aiheeseen tutustunut.

Uudet kehotyyppi-paketit

 

 

Valikoimamme uusimmat vata, pitta ja kapha kehotyyppi-paketit sisältävät monta hyvää ja laadukasta arkea helpottavaa sisäisesti nautittavaa tuotetta. Ayurveda-asiantuntijalta saat yksilölliset ohjeet juuri sinulle sopivaan ruokavalioon ja päivärytmin toteuttamiseen, mutta nämä uudet kehotyyppi-paketit tarjoavat sinulle erinomaiset yleistuotteet siinä vaiheessa, kun olet tietoinen omasta ayurvedisesta kehotyypistäsi. Jokainen paketti sisältää Ayurveda Puran yrttiteen ja yrttikapselit sekä Cosmovedan Churna mausteseoksen.

Kehotyypillesi sopivaa teetä voit juoda pitkin päivää. Yksi teepussi kannattaa pitää aina mukana käsilaukussa, jotta sinulla aina kehotyypillesi sopivaa teetä mukana, kun menet esimerkiksi ystävän kanssa spontaanille tapaamiselle kahvilaan.

Churna mausteseos helpottaa ruuanlaittoa, eikä sinun tarvitse pitää maustekaapissa useita purnukoita. Tehdessäsi lämpimiä ruokia paistinpannulla, paahda mauseseosta ensin gheessä eli kirkastetussa voissa, ennen muiden raaka-aineiden lisäämistä pannulle. Gheessä paahtaminen tuo esiin mausteiden aromit ja hyvät vaikutukset.

Ayurvedisia yrttejä on käytetty hyvinvoinnin tukena jo tuhansia vuosia ja jokaisella yrtillä on erilaiset vaikutukset eri kehotyyppeihin. Olemme valinneet paketteihimme kyseistä kehotyyppiä parhaiten tasapainottavat yrttikapselit.

Voit valita paketin kehotyyppisi mukaan:

Vata kehotyyppi-paketti

Vatan elementit ilma ja eetteri ovat luonnostaan kevyitä, kuivia, kylmiä, liikkuvia ja virtaavia. Vata kehotyyppi-paketin tuotteet lämmittävät, maadoittavat ja ravitsevat vataa. Paketti sisältää seuraavat vataa tasapainottavat tuotteet:
Ayurveda Pura Orange and Fennel Bliss – Vata -yrttitee

Ayurveda Pura ashwagandha -yrttikapselit
Cosmoveda Vata Churna mausteseos
Voit lukea vatasta lisää täältä.

 

Pitta kehotyyppi-paketti

Pitta kehotyyppi koostuu tulen ja veden elementeistä, joista tuli on hallitsevana. Pittan ominaisuuksia ovat kuuma, kevyt, terävä, pistävä ja voimakas. Pitta kehotyyppi-paketin tuotteet viilentävät ja rauhoittavat tulista pittaa. Paketti pitää sisällään seuraavat pittaa tasapainottavat tuotteet:
Ayurveda Pura Saffron and Cardamom Delight – Pitta -yrttitee

Ayurveda Puran shatavari -yrttikapselit
Cosmoveda Pitta Churna
Lue pittasta lisää täältä.

 

Kapha kehotyyppi-paketti

Kapha koostu maan ja veden elemeistä, jotka ovat luonnostaan tiheitä, raskaita, kylmiä, staattisia ja vakaita. Kapha kehotyyppi-paketin tuotteet lämmittävät kehoa sekä tukevat aineenvaihduntaa ja ruuansulatuksen toimintaa. Paketti sisältää seuraavat kaphaa tasapainottavat tuotteet:
Ayurveda Pura Cinnamon & Ginger Spice – Kapha -yrttitee
Ayurveda Pura Tulsi -yrttikapselit
Cosmoveda Kapha Churna
Lue lisää kaphasta täältä.

 

Lisätietoa kaikista ayurvedisista paketeista löydät verkkokaupastamme. Mikäli olet raskaana, imetät, sinulla on jokin lääkitys tai epäilet tuotteiden soveltuvuutta itsellesi, kysy asiasta ensin ayurveda-asiantuntijalta tai lääkäriltä, ennen käytön aloittamista

 

Kirjoittanut: Rosi Sotkasiira @rosilindas

Jätä kommentti

0