Kansa Wand – hypnoottisen rentouttava kasvojenhierontaväline

 kategoria Ayurveda, Detox, Kansa Wand

Kauneudenhoitoteollisuus etsii jatkuvasti uutta, seuraavaa ja parempaa tapaa kääntää ikääntymisen kelloja taaksepäin ja häivyttää ajan merkkejä iholla. Tarjolle tulee koko ajan uusia huipputeknologisia tuotteita, vaikuttavia täyteaineita sekä kauneuskirurgiaa. Viime aikoina useat kauneudenhoidon ammattilaiset ovat kuitenkin alkaneet katsella asiaa uudesta näkökulmasta: etsien apua vuosisatoja ja jopa vuosituhansia vanhoista ihonhoitorituaaleista. Nämä ”muinaiset” kauneudenhoitorituaalit, kuten Jade Rollerit ja Gua Shat, ovat saaneet paljon huomiota viime aikoina myös sosiaalisessa mediassa. Mutta toimivatko ne oikeasti?

Uusin, mutta samalla vanhin, ihonhoitoväline tekee myös paluun! Kansa Wand on tuhansia vuosia vanha puusta ja Kansa-metallista valmistettu kasvojenhierontaväline, joka on suunniteltu tasapainottamaan doshia (ayurvedisia kehotyyppejä), chakroja (kehon energiakeskuksia) ja ihon pH-tasapainoa. Kansa Wand on ayurvedinen vaste Jade Rollereille sekä Gua Shalle. Niiden tavoin myös Kansa Wandilla tehty kasvohieronta stimuloi ihon verenkiertoa, mikä tekee ihosta kirkkaamman, pehmeämmän ja tasaisemman. Mutta Kansa Wand tekee myös paljon muuta.

 

 

KANSA WANDIN HOITAVA JA PUHDISTAVA VAIKUTUS 

Kansa-metalli, kuparin ja tinan sekoitus, on ollut olemassa tuhansia vuosia ja sitä pidetään ayurvedassa pyhänä metallina. Koska Kansa toimii johdattimena, sen sanotaan tasapainottavan chakroja (kehon seitsemää energiakeskusta) sekä kolmea doshaa, mikä lisää kehon kykyä parantua. Kansa Wand hieronta auttaa elvyttämään ja pehmentämään ihoa, tasoittamaan hienoja juonteita, laskemaan silmänympäryksien turvotusta, kohottamaan leukalinjaa ja poskipäitä sekä rentouttamaan kaulaa ja hartioita. Ei siis ole ihme, että Kansa Wandilla tehtyä hierontaa kutsutaan ”luonnolliseksi kasvojen kohotukseksi”.

Kansa Wandilla tehty hieronta aktivoi imu- eli lymfanestekiertoa, mikä auttaa puhdistamaan ihoa, vähentämään turvotusta ja silmien alla olevia pusseja sekä kirkastamaan sameaa ihoa. Ayurvedassa lymfa aineenvaihduntaa pidetään elimistön tärkeimpänä järjestelmänä, joten Kansa Wand on suunniteltu erityisesti imunestejärjestelmän tukemiseen ja toksiinien poistamiseen.

Lisäksi Kansa Wand hieronta poistaa happamuutta iholta. Koska imunestekierrossa kulkevat toksiinit ovat erittäin happamia, niiden vapauttaminen Kansa Wand hieronnalla tasapainottaa ihon pH-tasoa, joka puolestaan voi laskea tulehdusta sekä tasapainottaa ihon öljyisyyttä tai kuivuutta. Kun happamuutta vapautuu elimistöstä Kansa Wand hieronnan johdosta, voi ihosi muuttua harmaaksi. Mitä korkeampi on ihosi happamuus, sitä tummemman harmaaksi ihosi muuttuu. Tätä ihon harmaantumista ei tarvitse säikähtää, se on näkyvä merkki toksiinien ja happamuuden poistumisesta iholtasi.

 

Kansa Wandin pää sisältää kuparia ja tinaa. Kupari on ayurvedassa arvostettu metalli.

 

KANSA WANDIN KÄYTTÖ

Kansa Wand hieronta aktivoi akupunktio ja energiapisteitä, joita kutsutaan ayurvedassa marmapisteiksi. Marmapisteiden hieronta auttaa vapauttamaan jännitystä ja lieventämään stressiä koko kehossa. Kansa-metallia pidetään karvaana ja kutistavana ja siksi se toimii tulehduksia laskevana metallina ja rauhoittaa sekä pittaa, että kaphaa. Kansa-metallilla on myös kasvojen ihoa viilentävä vaikutus, mikä voi auttaa kiinteyttämään ihoa ja rauhoittamaan tulehduksia ja tukoksia iholla.

Kuten minkä tahansa kasvohierontavälineen kanssa, on sen oikeanlainen käyttö olennaista. Näillä ohjeilla voit tehdä itsellesi hoitolatasoisen Kansa Wand hieronnan:
1) Tee hieronta aina puhtaille kasvoillesi.
2) Kostuta kasvot ensin kasvovedellä tai kukkaisvedellä.
3) Lisää tämän jälkeen kasvoillesi runsas määrä kasvoöljyä tai öljyseerumia, jotta sauva liukuu sujuvasti ja vaivattomasti iholla.
4) Käytä hierontaan kevyttä hierontapainetta. Muista tehdä liikkeet aina kasvojen keskeltä ulkoreunaa kohden.
5) Aloita hieronta otsan energiakeskuksesta, silmien välistä ja etene pienillä pyörivillä liikkeillä otsaa pitkin ohimoille.
6) Hiero rauhallisin pyörivin liikkein kulmakarvat, silmien ympärystä, posket, korvien ympärystä, suun ympärystä, leuka ja leuan alusta sekä kaula.
7) Lopuksi voit vetää suoria vetoja ohimolta alas kaulaa pitkin lapaluihin asti, jotta kuonat saadaan vietyä lyfmatiehyeihin.
8) Pyyhi kasvosi hieronnan jälkeen kostealla liinalla puhtaaksi. Muista pestä myös Kansa Wand vedellä tai miedolla saippuaseoksella. Kuivaa Kansa Wand hyvin.

Voit katsoa ohjevideon Kansa Wand hierontaan täältä.

Me OM Organic Beautyllä olemme täysin hullaantuneita tästä pyöreäpäisestä meditatiivisestä hierontavälineeseestä. Kansa Wand on kuin taikasauva, joka taikoo kasvoillemme hehkua ja hypnotisoi meidät syvään rentoutumisen tilaan. Oman Kansa Wandin voit tilata täältä.

Kansa Wand nostaa ihonhoitorituaalisi seuraavalle tasolle!

 

Teksti ja kuvat: Mia Vatanen, OM Organic Beauty

 

Jätä kommentti

0
'