Joululahjavinkit

 kategoria Ayurveda, Lahjat, Luonnonkosmetiikka

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja pian on aika alkaa pohtimaan, miten muistaisit perhettäsi ja ystäviäsi tänä vuonna. Suosittelemme lämpimästi ostamaan itsellesi tai ystävällesi tänä jouluna lahjan, joka on laadukas ja  samalla eettinen ja ympäristöystävällinen. Kokosimme avuksesi muutaman joululahjavinkin meidän ayurvedisestä ja luonnonmukaisesta kosmetiikasta…

Jotain pientä ja kivaa…..

Hurraw huulivoide 6,50 €
Hurraw! –huulirasvat ovat ihanan makuisia, tuoksuisia ja täysin luonnollisia! Huulirasvat ovat myös vegaanisia. Takuuvarma pieni lahja niin nuorelle kun vanhemmallekin pusuhuulelle.

Wunder Workshopin Chai- ja Cacao kurkumalattet 15 € (17,50 €)
Wunder Workshopin Chai– ja Kaakao-kurkumalattet sopivat lahjaksi kenelle vain terveyttä ja hyvää makua arvostavalle! Chai- tai kaakao-kurkumalatte on hyvä vaihtoehto kahville ja yhdestä kupillisesta saa päivittäisen kurkuma annoksen edistämään terveyttä.

Laatua arvostavalle….

Get to Know Dafna’s lahjapakkaus 58 € (70 €)
Dafna’s on ylellinen luksusihonhoitosarja, joka on kerännyt palkintoja ja kiitosta käyttäjiltään. Dafna’s tuotteet sopivat erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Dafna’sin lahjapakkaus tarjoaa ihanan mahdollisuuden tutustua tähän ylelliseen ayurvediseen ihonhoitosarjaan. Lahjapakkaus sisältää:
Active Mist – aktiivinen kasvovesi 10 ml
Revival – bioaktiivinen kasvonaamio 2* 4 ml
Eye Care – korjaava silmänympärysvoide 5 ml
Moisture Plus – elvyttävä päivävoide 10 ml
Nutrition – korjaava yövoide 10 ml
Dafna’s musliiniliina 1 kpl

2 Dafna’sin tuotetta + Jade Face Roller 
Dafna’sin joulukampanjassa saat kaupanpäälle Jade Face Rollerin, kun ostat 2  Dafna’sin tuotetta. Jade Face Rollerin säännöllinen käyttö voi auttaa:
* Parantamaan ihon sävyä ja elastisuutta
* Vähentämään turvotusta ja ryppyjä
* Pienentämään ihohuokosia
* Häivyttämään tummia silmänalusia

 

Aromaterapiaa rakastavalle….

Rasasaran Parfyymibalmi 20 € (23,90 €)
Rasasaran parfyymibalmi yhdistää harmonisesti frankinsensin, sitruksen, vetiverin, patchoulin sekä ruusun huumaavat tuoksun. Pienen kokonsa vuoksi, se on helppo sujauttaa laukkuun. Oiva lahja nuorelle naiselle, joka haluaa nauttia luonnollisesta ja puhtaasta mieltä ylentävästä tuoksusta.

Mauli Rituals Parfyymiöljy 39 €
Maulin parfyymiöljy on eteeristen öljyjen ainutlaatuinen sekoitus, jossa yhdistyvät kukkainen makeus ja lämpö. Tuoksu on erittäin pitkäkestoinen, kiitos korkealaatuisten ja puhtaiden ainesosien ja tuoksu itsessään on rentouttava, maadoittava ja naisellinen. Tämä tuoksu on täydellinen lahja naiselle, joka rakastaa lämpimiä ja itämaisia tuoksuja.

Amly kasvosuihke + Ayurveda Puran tee 49 / 59 € (54,90 / 64,90 €)
Amlyn kukkaiskasvovesi sopii lahjaksi laatua ja käsityötä arvostavalle ihmiselle. Se yhdistää ainutlaatuisesti kasvoveden, seerumin ja aromaterapian samaan pulloon. Amlyn kasvosuihkeilla saat pimeyden keskelle kesäniityn kukkaisloiston.
Beauty Sleep kasvosuihke on erinomainen lahja ystävälle, joka kärsii levottomuudesta ja unettomuudesta, sillä se rauhoittaa kehoa ja edistää syvää unta. Vata tee kaupanpäälle.
Digital Detox kasvosuihke on päätteellä työtätekevän must have lahja, sillä se torjuu digitaalisten laitteiden aikaansaamaa ihon kuivumista ja ärsytystä. Detox tee kaupanpäälle.
Radiance Boost kasvosuihke on kosteuttava ja virkistävä kasvosuihke. Se on erinomainen lahja ystävälle, joka tarvitsee piristystä ja energiaa päiväänsä.  Kapha tee kaupanpäälle.

Mauli Rituals vartalokuorinta + Kapha minikokoinen vartaloöljy 74 €
Maulin virkistävä vartalokuorinta sopii mainiosti lahjaksi sekä naiselle että miehelle, tai vaikkapa pariskunnalle. Miellyttävä itämainen tuoksu virkistävää mieltä ja kehoa. Ostaessasi Mauli Ritualsin vartalokuorinnan, saat kapha minikokoisen vartalööljyn (5 ml) kaupanpäälle.

 

Yksinkertaisuutta ja tehokkuutta etsivälle….

Ayurveda Puran lahjapakkaus 65 € (77,40 €)
Ayurveda Pura on englantilainen ayurvedinen ammattisarja. Olemme koonneet sarjan tehotuotteista lahjasetin kaikille niille, jotka haluavat viedä ihonhoitonsa seuraavalle tasolle. Ayurveda Puran lahjapakkaus on saatavilla eri kehotyypeille: Vata -> kuiva/ikääntyvä iho, Pitta -> herkkä/sekaiho, Kapha -> rasvoittuva/epäpuhdasiho. Pakkaus sisältää:
* Geelinaamion 50 ml
* Ruusuveden 150 ml
* Silmänympärysgeelin 10 ml

Rasasara Starter Kit + puuvillaiset kestopesulaput (10 kpl) 89,90 (107,40 €)
Rasasaran autenttinen ayurvedinen ihonhoitosarja sopii ihmiselle, joka pyrkii yksinkertaistamaan ihonhoitoansa ja joka luottaa hyvien raaka-aineiden pelkistettyyn voimaan. Rasasara Starter Kit on myös mainio lahja nuorelle, joka on kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Starter Kit on saatavana vata, pitta ja kahpa kehotyypille. Aloituspakkaus sisältää:
*  60 ml Hydrating Mist- kasvoveden
*  30 ml Face Nourishing Oil -kasvoöljyn
*  35 g Herbal Face Exfoliant / Mask -kuorinta ja naamiojauheen
*  30 g Face Cleansing Bar – puhdistussaippuan
Rasasaran Starter Kittiin saat nyt 10 kpl kestopesulappuja kaupanpäälle!

Mikä näistä lahjavinkeistä oli sinulle mieleisin?
Me toivottamme sinulle mahdollisimman stressitöntä ja nautinnollista joulunalusaikaa!

Jouluterveisin,
Mia ja Jaana

Jätä kommentti

0
'